KAPCSOLAT
TÖBB MINT 28 ÉV A
KAPUTECHNIKA,
RAKODÁSTECHNIKA,
TŰZVÉDELEM TERÜLETÉN
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 GATE - MCA Studio

KERESSEN MINKET!
GATE SZERVIZ

+36 20 353 3133

GATE Automatika Szerviz

+36 20 432 2122

Hibabejelentés: 0-24

1097 BUDAPEST

Illatos út 9.

A GATE Csoport rakodástechnikai szolgáltatásai

Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a kaputechnika és rakodástechnika telepítés, karbantartás és szerviz területén. A legbonyolultabb esetekre is vállalunk szaktanácsadást, szakértést.

TELEPÍTÉS

Több mint 28 év szakmai tapasztalattal vállaljuk rakodástechnikai berendezések telepítését. Szakszerű felmérés és gondos tervezés után gyors határidővel telepítjük a kiválasztott rakodástechnikai készüléket a megrendelő telephelyén. Telepítés után technikus szakembereink betanítják a termékek megfelelő használatát.

SZERVIZ

Cégünk kaputechnikai / rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállalja. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

KARBANTARTÁS

Egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk, hogy szolgáltatásunk legjobban illeszkedhessen partnereink igényeihez. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!