KAPCSOLAT
TÖBB MINT 28 ÉV A
KAPUTECHNIKA,
RAKODÁSTECHNIKA,
TŰZVÉDELEM TERÜLETÉN
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 GATE - MCA Studio

KERESSEN MINKET!
GATE SZERVIZ

+36 20 353 3133

GATE Automatika Szerviz

+36 20 432 2122

Hibabejelentés: 0-24

1097 BUDAPEST

Illatos út 9.

Rakodástechnika

GATE - Minden, ami Kapu!

Ipar és logisztikai központok

Közületek és társasházak

GATE RAKODÁSTECHNIKA

A rakodástechnika összeköti a külső, valamint belső logisztikai területeket. A megfelelően tervezett és szakszerűen kivitelezett berendezések a rakodástechnika területéről biztosítják az áruk hatékony, gyors mozgatását a fuvarozó eszköztől a raktártérig. Hosszú távon csak precízen szervizelt berendezések garantálják a zökkenőmentes logisztikát. A rendszerek elvárt élettartam alatti kifogástalan működésének alapja a folyamatos karbantartás, hirtelen fellépő probléma esetén a gyors, továbbá professzionális hibaelhárítás. A GATE Szerviz és GATE Automatika Szerviz a GATE csoport tagjaként több mint 28 éves szerviz tapasztalattal ajánlja rakodástechnikai termékek telepítését, szervizét, karbantartását.

RAKODÁSTECHNIKAI TERMÉKEK

Ha fontos szempont a gyors rakodás és közben óvni akarja a rakományt és a személyeket az időjárás hatásaitól, és figyel az energiatakarékosságra, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában és szervizelésében szerzett több mint 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy az ollós emelőasztalok, rámpakiegyenlítők, dokkoló aknák és házak, kaputömítések, járműrögzítők és kerékékek működése során fellépő bármilyen hibát gond nélkül elhárítanak kollégáink. Ügyeleti rendszerünk garantálja, hogy szakembereink az adott körülmények között a legrövidebb időn belül megkezdik a probléma elemzését és a hiba kijavítását a rakodástechnika területről származó berendezések kapcsán.

BLOGBEJEGYZÉSEINK
ORSZÁGOS, FÜGGETLEN RAKODÁSTECHNIKAI SZAKSZERVIZ
Mostrar Mais
JÁRMŰRÖGZÍTŐ, KERÉKÉK

Az elektrohidraulikus járműrögzítők audiovizuális jelzőrendszerrel rendelkeznek, melyek az épület belső és külső homlokzatára rögzítve segítséget nyújtanak a járművek helyes dokkolásához. A biztonságos ki- és bepakolás garantálására a rakodás teljes időtartama alatt biztosítják a jármű helyben maradását.